.::Szuperkurzus

 

Henk Verkuyl (Universiteit Utrecht): Binary Tense

2010. január 18-22.

MTA Nyelvtudományi Intézet

english version

Az MTA Nyelvtudományi Intézet ebben a tanévben is folytatja szuperkurzus-sorozatát felsőéves egyetemi hallgatók, doktoranduszok, valamint érdeklődő nyelvész kollégák számára.

A következő kurzus előadója prof. Henk Verkuyl az Utrechti Egyetem oktatója, aki Binary Tense címmel tart előadássorozatot 2010. január 18. és 22. között.

A kurzus tematikája itt olvasható.

A kurzus
helyszíne: MTA Nyelvtudományi Intézet (Budapest VI., Benczúr u. 33.), földszinti előadóterem

időpontja: 2010. január 18-22., naponta 10.00-13.00 óráig

A kurzus látogatása ingyenes, de a részt venni szándékozóktól kérjük, hogy 2009. december 11-ig a nyinfo@nytud.hu címre küldött e-mailben feltétlenül regisztráljanak.

Az ELTE, DE, SZTE, PTE és PPKE Elméleti illetve Általános Nyelvészeti Tanszékeit, az elmúlt tanév gyakorlatának megfelelően, ezúttal is felkérjük arra, hogy a fenti kurzust a 2009/2010-es tanév második félévének kurzuskínálatában hirdessék meg, annak érdekében, hogy a részt vevő hallgatók kreditet is szerezhessenek.

Kérjük, hogy az érdeklődő hallgatók a tantárgy felvételének módjáról a megfelelő tanszékeken informálódjanak. A doktorandusz hallgatókat arra kérjük, hogy kreditszerzési igényüket a doktori iskolájukban jelezzék.

 
 
 
 
 
 

A kurzus tematikája

Henk Veruyl's Homepage