Research Institute for Linguistics 

Nyitólap > Felhívás posztdoktori kiválósági program pályázathoz (PD_16)

 

 

Felhívás posztdoktori kiválósági program pályázathoz (PD_16)

 

 

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázatot hirdet tudományos fokozattal rendelkező kiváló fiatal kutatók számára, hogy lehetőséget biztosítson a legjobb hazai kutatóműhelyekben történő kutatómunkájuk végzésére.

A felhívás az NKFIH oldalán olvasható.

A posztdoktori kiírás keretében tematikus prioritások nélkül, bármilyen tudományterületen végezhető felfedező kutatás, ha a projektjavaslat megfelel a felhívásban foglaltaknak.

A támogatás elnyerését követően a projekt megvalósítási időszakában a befogadó intézmény és a posztdoktor jogviszonyára az alábbi feltételeknek kell teljesülniük: a posztdoktornak a projekt időtartama alatt a befogadó intézménynél főállású munkaviszonyban, közalkalmazotti jogviszonyban, munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban vagy megbízási jogviszonyban kell állnia.

A projekt végrehajtására a kezdéstől számítva legfeljebb 36 hónap áll rendelkezésre. A projektnek 2016. október 1. és 2016. december 31. között kell megkezdődnie.

Végső beadási határidő: 2016. április 18.17:00 óra

Akik az MTA Nyelvtudományi Intézetét szeretnék befogadó intézményként megjelölni, azok ezt a NYTI kutatócsoportjain keresztül tehetik meg. Kérjük, hogy előzetes tájékoztatásul egy féloldalas rezümét juttassanak el a pályázni kívánt kutatás szempontjából illetékes kutatócsoport vezetőjének. Az előzetes tájékozódáshoz a beadási határidő 2016. március 28. (hétfő). A kutatócsoportok a itt megtalálhatók.  

 

 

Módosítva: 2016.03.18.